• Kunnig support till våra kunder
  • Snabba leveranser
  • Stort eget lager
  • Frågor? Ring gärna: 0490-375 90

IP-övervakning

Med IP-övervakning ges möjlighet till en skalbar lösning med hög bildkvalitet över ett datornätverk. 

Vitronic erbjuder ett komplett produktsortiment inom IP-övervakning. Med kameror både för inom-  och utomhusbruk och med produkter anpassade för stabil drift med bästa möjliga bildkvalitet.  

Ett IP-kamerasystem

Känn dig tryggare med en högupplöst  övervakningskamera med inspelning. Med IP-övervakning ges möjlighet till en skalbar lösning med hög bildkvalitet över ett datornätverk, Lan eller Internet.

Ett system omfattar vanligen en IP-kamera eller en analog kamera med videoserver, en nätverks-switch samt en dator eller NVR för bildvisning, inspelning och kamerastyrning. En av de stora fördelarna med en IP-lösning är att när en kamera kopplats till nätverket kan användaren få åtkomst till denna kamera från valfri plats inom nätverket eller över Internet.

Vad ställer din omgivning för krav på säkerheten? Vi har IP-kameror för både utomhus- och inomhusbruk. Dessa är anpassade för stabil drift även i den tuffaste miljön, med imponerande bildkvalitet och med möjlighet till ett skräddarsytt system efter dina behov. När det gäller upplösning kan du få en IP-kamera med allt från 1,3 upp till hela 12 megapixel, vilket är flera gånger  bättre än FullHD.

Vi kan göra IP-kameraövervakning ännu enklare. Innan levereras kan vi konfigurera systemet på plats hos oss, för en liten kostnad kan du sedan få ett system levererat i princip helt plug´n play. 

Hög bildkvalitet

Dagens IP-kameror har möjligheten att visa bilder i mycket hög upplösning. Välj kamera och upplösning efter dina behov! Vanligaste upplösningarna som används idag ligger mellan 2 till 12 Megapixel

Behovet styr val

Beroende av krav på bildkvalitet finns det kameror från 2 megapixel upp till hela 12 megapixels upplösning. En standardkamera har idag ca 2 megapixel som i praktiken innebär FullHD-upplösning med full framerate (minst 25 bilder/sek)

Trygg leverans

När vi levererar produkter till ditt övervakningssystem kan vi konfigurera systemen på plats hos oss innan leverans. Detta gör vi helt utan kostnad. Det kan vara en stor hjälp för både den som är ny inför IP-övervakning samt för proffset som sparar värdefull tid.


Kontakta oss